Kies het pakket van jouw voorkeur.

Pakket A

Pakket B: Specificatie broodje volgt zo spoedig mogelijk.

Pakket C: Specificatie buffet volgt zo spoedig mogelijk.

* Pakket C kan ook ingevuld worden met een vegetarisch pakket. De prijs is hetzelfde. Geef dit wel per e-mail (info@123reunie.nl) aan ons door zodat wij hiermee rekening kunnen houden. Deze personen kunnen zich tijdens de reünie melden bij de kok. Heeft u andere dieet wensen, laat het ons even weten (info@123reunie.nl).

1) Huidige medewerkers krijgen korting op de pakketten. Deze kun je zien als je klikt op "afdeling" -  huidige medewerker.

2) Huidige medewerkers kunnen bij "laatste jaar" 2017 invullen.

3) Ben je zowel oud-leerling als (oud)-medewerker. Schrijf je dan 2x in, 1x als oud-leerling en 1x als (oud)-medewerker.
Uiteraard hoef je niet dubbel te betalen, het pakket als oud-leerling hoef je dan niet te betalen. Je ontvangt wel enkele e-mails dat je nog niet betaald hebt voor het pakket als oud-leerling, maar die kun je als niet verzonden beschouwen.

4) Na betaling ontvang je binnen 7 dagen het digitale toegangsbewijs van ons. Het toegangsbewijs bestaat uit een door 123Reünie verstrekt document met daarop een barcode. De barcode is een unieke code. Het toegangsbewijs geeft toegang aan één persoon. Alleen de houder van het toegangsbewijs dat als eerste wordt gescand bij aanvang van de reünie krijgt toegang.

5) Uiteraard kun je tijdens de reünie ook nog extra consumptiemunten kopen à € 2,25 (o.v.b.) per stuk. De prijs voor een broodje bedraagt € 3,50.

Pakket A
  • Koffie en thee bij binnenkomst
Pakket B
  • Entree